Skip to main content

Slovesni dogodek s podelitvijo priznanja RS za poslovno odličnost (PRSPO) 2018 Čutim odličnost

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Pričetek:

Lokacija: v Konferenčni dvorani, Hotel Union, Ljubljana

 
Slovesni dogodek s podelitvijo priznanja RS za poslovno odličnost (PRSPO) 2018
Čutim odličnost

Vabimo vas, da se nam pridružite na slovesnem dogodku s podelitvijo priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) 2018 Čutim odličnost, ki bo v četrtek, 11. aprila 2019, ob 15. uri v Konferenčni dvorani, Hotel Union, Ljubljana.

Odlične organizacije nenehno dvigujejo meje možnega. Negujejo kulturo doseganja izjemnih rezultatov, skrbijo za zadovoljstvo ljudi ter ohranjanje okolja.

Pri odličnosti je Slovenija ambiciozna. Cilje Strategije poslovne odličnosti 2018-2030, usmerjene k izboljšanju globalne konkurenčnosti in ravni blagostanja v slovenski družbi, želimo dosegati in presegati.

Na osrednjem letnem dogodku bomo pozornost namenili predstavitvi spodbud za razvoj poslovne odličnosti v letu 2019, razumevanju odličnosti kot poti k trajnostnemu uspehu ter uvajanju odličnosti v javni upravi in gospodarstvu. Z izbranimi sogovorniki bomo na okrogli mizi izzvali ambicijo 60.000 evrov dodane vrednosti na zaposlenega v letu 2025 - ali in kako lahko k temu prispevajo načela in orodja odličnosti?

Dogodek bomo zaključili s podelitvijo priznanja PRSPO 2018. Slavnostni govornik bo minister za gospodarski razvoj in tehnologijo ter predsednik Odbora PRSPO Zdravko Počivalšek.

Več o programu

Vljudno vabljeni v družbo odličnih.

Udeležba je za prijavljene brezplačna.

Prijava: Prosimo, da se prijavite preko spletnega obrazca.