Skip to main content

Vabilo k udeležbi na investicijsko-nepremičninskem sejmu MIPIM 2019

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: Cannes, Francija

SPIRIT Slovenija, javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije bo tudi v letu 2019 z Mestno občino Ljubljana nastopila s skupnim razstavnim prostorom na investicijsko nepremičninskem sejmu MIPIM, ki slovi kot eden izmed najpomembnejših investicijsko-nepremičninskih sejmov na svetu.

SPIRIT Slovenija in MOL na letošnjem sejmu MIPIM

Sejem MIPIM poteka med 12. in 15. marcem 2019 v francoskem Cannesu, in sicer že 30. leto zapored. Velja za največje mednarodno nepremičninsko stičišče tako podjetij in agencij, ki ponujajo različne investicijske projekte, kot tudi potencialnih investitorjev, ki iščejo nove priložnosti. Je tudi odlična priložnost za seznanitev s trendi, ki trenutno vladajo na investicijskem področju, pregled razpoložljivih projektov ter pogovore z investitorji in svetovalci s področja investicij. V ospredju letošnjega sejma bo »vključevanje prihodnosti«, v tem času je napovedanih več kot 100 različnih seminarjev, konferenc in ostalih dogodkov. Organizatorji sejma napovedujejo, da se bo na več kot  20.000 m2 razstavnih površin predstavilo več kot 3.350 razstavljavcev iz 100 dežel, ki naj bi privabili najmanj 26.000 obiskovalcev, od tega najmanj 5.400 investitorjev.

K udeležbi na sejmu vabimo vsa slovenska podjetja, institucije in posameznike, ki že imajo ali šele pripravljajo večje investicijske, predvsem nepremičninske, projekte, za katere iščejo investitorje. Prav tako so vabljena tudi vsa druga podjetja, ki imajo inovativne rešitve ali storitve za upravljalce nepremičnin ipd.

Stroški udeležbe na sejmu:

Stroške razstavnega prostora krijeta javna agencija SPIRIT Slovenija in Mestna občina Ljubljana.

Podjetje krije stroške vstopnic ((1.925 EUR brez DDV – trenutna cena za “early birds”, redna cena 2.050 EUR brez DDV) ter potne stroške svojih udeležencev (nočitev, prevoz ipd.).

Interes za udeležbo na sejmu čim prej pošljite na e-naslov: helena.schlamberger@spiritslovenia.si

Dodatne informacije:

  • mag. Helena Schlamberger, tel: 01 5309 831, e-mail: helena.schlamberger@spiritslovenia.si

Javno_povabilo_za_2019.pdf