Skip to main content

Javni poziv za udeležbo podjetij na poslovnem forumu ob 7. srečanju predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske v Sofiji (Bolgarija)

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: Sofija, Bolgarija

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira udeležbo slovenskih podjetij in institucij na poslovnem forumu v Sofiji (Bolgarija), ki bo potekal od 6. do 8. julija 2018.

V okviru kontaktnega mehanizma oziroma investicijske strategije Kitajske za Centralno in Vzhodno Evropo (16+1) bo potekalo 7. srečanje predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske. Ob robu dogodka pa se bo odvijalo tudi poslovno srečanje podjetij iz regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske.

Organizatorji na bolgarski strani so Ministrstvo za gospodarstvo Bolgarije, bolgarska državna agencija za promocijo malih in srednje velikih podjetij ter China - CEEC Poslovni svet.

SPIRIT Slovenija v sodelovanju z organizatorji na bolgarski strani organizira udeležbo slovenskih podjetij in institucij na poslovnem forumu v Sofiji, 7. julija 2018 na podlagi skupinske registracije.

Prijava: SPIRIT Slovenija v tesnem sodelovanju z Ministrstvom Republike Slovenije za zunanje zadeve vabi vsa podjetja, ki ste zainteresirana za udeležbo na poslovnem forumu, da izrazite interes za sodelovanje na podlagi izpolnjenega obrazcanajkasneje do 29. junija 2018 na e-naslov: tanja.drobnic@spiritslovenia.si.

Ob registraciji nam pošljite še krajšo predstavitev vašega podjetja in produkta (storitve) v angleščini in kitajščini, investicijski projekt v angleščini in kitajščini ter življenjepis udeleženca(ev) vašega podjetja ali institucije ravno tako v angleščini in kitajščini.

Elektronski dokumenti: