Skip to main content

Kreativni tiri 02

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Pričetek:

Lokacija: Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, 1000 Ljubljana

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo vas vabita na brezplačno delavnico: Kreativni tiri 02, ki jo organizirata v sodelovanju s Kreativnim centrom za les, Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana in ostalimi partnerji.

Delavnica bo potekala 21. junija 2016, ob 18. uri v Ljubljani (Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana).

Na drugi delavnici Kreativni tiri, ki so zamišljeni kot spodbuda pri izvoznih aktivnostih vsem tistim podjetjem, ki svoje znanje, oblikovalsko, arhitekturno in tehnološko odličnost izkazujejo v lesu, bomo predstavili uspešne slovenske pohištvene zgodbe pri prodoru na tuje trge. Predstavniki inovativnih podjetij bodo spregovorili o izkušnjah, ki so jih pridobili na sejemskih nastopih v Koelnu, Parizu in Milanu ter drugih poslovno kreativnih nastopih v tujini.

Program:

17.30-18.00 Registracija udeležencev
18.00-18.15 Uvodni nagovor in pozdrav udeležencev
18.15-20.00

Delavnica s predstavitvami:
- Žiga Vrhovec, Rex Kralj
- Damjan Uršič, Lina design
- Matjaž Zupanec, Stilles
- Tomi Bogovič, Mizarstvo Bogovič
- Robert Novak, Oblazinjeno pohištvo Novak

Moderatorka in kuratorka: dr. Andreja Kutnar

20.00-21.00 Kruh in vino

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnost financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije – Direktorat za lesarstvo.