Skip to main content

»Kreativni tiri 01«

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Pričetek:

Lokacija: Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo vas vabita na brezplačno delavnico »Kreativni tiri 01«, ki jo organizirata v sodelovanju s Kreativnim centrom za les, Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana in ostalimi partnerji.

Gre za serijo predavanj uspešnih podjetnikov, ki delujejo na področju pohištva o lastnih izkušnjah, ki so jih pridobili ob aktivni udeležbi ali izvedbi poslovno-kreativnih projektov in sejemskih nastopov v tujini. S predstavitvijo uspešnih podjetniških zgodb se bodo izkušnje, znanja in informacije inovativnih podjetnikov prenašale na udeležence predavanj s ciljem, da se jim omogoči lažje in kakovostnejše sprejemanje odločitev o primerljivi angažiranosti in vključevanju v enake ali sorodne projekte.

Delavnice so namenjene prenosu znanja, izkušenj in krepitvi aktivnosti pri internacionalizaciji podjetij, ki svojo odličnost izkazujejo v lesu.

Prva delavnica bo potekala v sredo, 11. maja 2016, ob 18. uri v Ljubljani (Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123).

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnost je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije - Direktorat za lesarstvo.