Skip to main content

Brezplačni dogodek - »Koristi modela odličnega vodenja v slovenskih organizacijah«

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Pričetek:

Lokacija: Kongresni center Portus, hotel Slovenija, Portorož

Datum: 17. marec 2016, od 9. do 12. ure

Brezplačni dogodek z naslovom: »Koristi modela odličnega vodenja v slovenskih organizacijah«, ki bo potekal v okviru 35. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti »Trajnostna organizacija«, v četrtek, dne, 17. marca 2016, od 9. do 12. ure v Kongresnem centru Portus, hotel Slovenija, Portorož.

Uvodni pozdravne besede: direktor Urada RS za meroslovje, dr. Samo Kopač, predstavnik SPIRIT-a Slovenija in članica uprave SDH, mag. Nada Drobne Popovič.

Predstavitve dobrih praks:

  1. mag. Dominika Rozoničnik, Urad RS za meroslovje, »Model odličnosti EFQM, kot orodje odličnega vodenja v organizacijah«
  2. direktor sektorja sistemi vodenja kakovosti mag. Anton Petrič, TPV d.d. Novo mesto, »Pet let po prejetem priznanju se kolo odličnosti vrti še močneje«
  3. direktor g. Marko Lotrič, Lotrič Meroslovje d.o.o., Selca, »Kako graditi kulturo odličnosti v manjši organizacij ob uporabi modela EFQM in kje se kažejo rezultati kulture odličnosti«
  4. predsednik uprave mag. Bojan Luskovec, Elektro Gorenjska d.d., »Model poslovne odličnosti EFQM je v Elektro Gorenjska, d.d. ključno orodje za razumevanje družbe, njihovega delovanja in trajnostnega izboljševanja na poti do uspeha«
  5. direktor g. Marko Kolbl, Europlakat d.o.o., »Europlakatove izkušnje: od vizije do uspešnega poslovanja«
  6. g. Vojko Križman (Mahle Letrika d.d. iz Šempetra pri Gorici), predsednik razsodniške skupine PRSPO in eden od pomembnih promotorjev modela EFQM »Pomen samoocenjevanja po modelu odličnosti EFQM za organizacijo«.

Predstavitvam bo sledila okrogla miza, na kateri bodo z managerji odličnih organizacij nadaljevali pogovor kaj je potrebno za uspešnost organizacij, katera so temeljna načela vodenja in kako v organizaciji spodbujati ustvarjalnost ter inovativnost.

Več

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Vaše prijave na dogodek pričakujejo do vključno srede, 11. marca 2016 na e-naslov: prspo.mirs@gov.si ali na telefonski številki: (01) 244-2721 oz. 041-721-470.

Dodatne informacije: Več informacij o sami konferenci in udeležbi na celotni konferenci dobite na e-naslovu: cis@fov.uni-mb.si ali po telefonu na številki: (04) 237-4245.