Skip to main content

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu METS – Marine Equipment Trade Show, Amsterdam, Nizozemska, 15. - 17. november 2016

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: Amsterdam, Nizozemska

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METS - Marine Equipment Trade Show, ki bo potekal od 15. do 17. novembra 2016 v Amsterdamu, Nizozemska. Zadnji rok za prejem prijave  je petek, 12. februar 2016.

Sejem METS – Marine Equipment Trade Show je namenjen predstavitvi izdelkov in opreme s področja navtike. Produktne skupine izdelkov na sejmu so: materiali in oprema za gradnjo plovil, električne komponente in navigacijska oprema, svetila, notranja oprema plovil, pogonski agregati ter elementi in naprave in oprema za njihovo vzdrževanje, oprema za hlajenje in prezračevanje, zaščitna oprema, tekstil, izdelki iz platna in drugih materialov ter sorodna oprema, krmilni sistemi in hidravlika, oprema za marine in ostala navtična oprema. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo 1.385 razstavljavcev, obiskalo pa ga je več kot 21.000 obiskovalcev.

Več informacij in prijava