Skip to main content

Predstavitev nastopa Slovenije in slovenskega gospodarstva na največjem svetovnem dogodku leta - svetovni razstavi EXPO Milano 2015

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Lokacija: Hotel Mons (dvorana Plečnik 4), Pot za Brdom 4, Ljubljana

Predstavitev nastopa Slovenije in slovenskega gospodarstva na največjem svetovnem dogodku leta - svetovni razstavi EXPO Milano 2015 bo v torek, 3. februarja 2015, ob 16.00 uri, v Hotelu Mons (dvorana Plečnik 4), Pot za Brdom 4, Ljubljana.

Na svetovni razstavi, ki jo bo obiskalo več kot  20 milijonov obiskovalcev, se bo med 144 državami predstavila tudi Slovenija z lastnim paviljonom in nosilno zgodbo “I feel Slovenia. Green. Active. Healthy.“

Svetovna razstava prvič v zgodovini prihaja v neposredno bližino Slovenije, v Milano, v Italijo, kar samo po sebi ponuja odlično priložnost za slovensko gospodarstvo.

Poleg koncepta nastopa slovenske predstavitve na EXPO Milano 2015, vam bomo predstavili vrsto možnosti za aktivno udeležbo slovenskega gospodarstva.

Program

Sodelujoče bo nagovoril minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek.

Prijave: Prosimo, da prijavo na dogodek potrdite do četrtka, 29. januarja 2015 na e-naslov: spela.lampe@spiritslovenia.si oz. na telefonsko številko: (01) 589 85 60.

Elektronski dokumenti: