Skip to main content

Povabilo za udeležbo na dogodku China Investment Forum v Pragi, 28. in 29.8.2014

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: Praga, Češka

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Pragi in Ministrstvom RS za zunanje zadeve organizirata udeležbo slovenskih podjetij na dogodku »China Investment Forum« (CIF 2014), ki bo 28. in 29. avgusta 2014 potekal v Pragi. Dogodka se bo udeležila gospodarska delegacija kitajskih investitorjev, slovenska podjetja se lahko prijavijo do vključno petka, 1. avgusta 2014.

Dogodka, ki ga skupaj organizirajo češko Ministrstvo za zunanje zadeve, Sekretariat za sodelovanje med Kitajsko in CEE državami ter Češko-kitajska zbornica za sodelovanje, se bo udeležilo 15 guvernerjev kitajskih provinc, visoki predstavniki kitajskih ministrstev ter gospodarska delegacija kitajskih investitorjev. Organizatorji pričakujejo več kot 500 udeležencev iz 15 kitajskih provinc in več kot 500 udeležencev iz držav Srednje in Vzhodne Evrope. Seznam udeležencev bo naknadno na voljo na naslednji spletni strani: http://czechchina.com/cif/?page_id=1284.

V okviru dvodnevnega investicijskega foruma bodo 28. avgusta 2014 popoldan potekali tudi individualni razgovori med udeleženimi gospodarstveniki Kitajske in gospodarstveniki iz držav Srednje in Vzhodne Evrope.  Seznam udeležencev bo naknadno na voljo na naslednji spletni strani: http://czechchina.com/cif/?page_id=1284.

Lokalni organizatorji krijejo stroške lokalnega prevoza in prehrane v času dogodka. Ostale stroške udeležbe na dogodku (letalski prevoz, hotelsko namestitev, ipd.)  krijejo udeleženci sami. Hotelska namestitev bo zagotovljena v uradnih hotelih dogodka CIF 2014. Podrobne informacije o hotelu, kjer bo nastanjena slovenska gospodarska delegacija, bodo znane naknadno. Po informacijah organizatorjev na Češkem cena ene nočitve za eno osebo znaša od 80 do 118 EUR. Stroški letalskega prevoza iz Ljubljane do Prage in nazaj, v ekonomskem razredu s taksami, znašajo okvirno 295 EUR (na dan 22.7.2014).

Na dogodek vabimo predvsem podjetja, ki so zainteresirana za predstavitev svojih dejavnosti ter navezovanje kontaktov s kitajskimi investitorji in drugimi potencialnimi tujimi poslovnimi partnerji. 

Število udeležencev gospodarske delegacije je omejeno. Z vsake od držav CEE se dogodka lahko udeleži 9 predstavnikov podjetij. Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivih mest.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da potrdite svoj interes za udeležbo na dogodku z izpolnjeno prijavnico (»Registration Form - Participant Data« v prilogi)  in nam jo posredujete najkasneje do 1. avgusta 2014 na e-pošto gospodarske.delegacije@spiritslovenia.si. Udeležba na tem dogodku bo organizirana v primeru zadostnega števila slovenskih podjetij. 

Za več informacij o dogodku se lahko obrnete na Mojco Bec Inkret, tel. 01 5309 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si ali Tino Lukan, tel. 01 5309 826, email: tina.lukan@spiritslovenia.si.

Prijavnica (»Registration Form - Participant Data«).

Okvirni program dogodka.