Skip to main content

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu eCarTEC, München, Nemčija, 21.-23. oktober 2014

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: München, Nemčija

 

V letu 2013 se je na sejmu predstavilo 479 razstavljavcev obiskalo pa ga je več kot 11.000 obiskovalcev.

Sejem eCarTEC je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja vozil na električni pogon, energije in infrastrukture, tehnologij za shranjevanje energije, tehnologij za pogonska sredstva in motorje, inženiringa in poddobaviteljev. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.ecartec.de.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu eCarTEC SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in  vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške postavitve razstavnega prostora in prevoza eksponatov ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 24. januarja 2014.

Dodatne informacije: g. Matjaž Rovan T: 01 53 09 828 F: 01 58 91 877 E: matjaz.rovan@spiritslovenia.si

Prijavni obrazec