Skip to main content

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na 58. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov, Beograd, 12. - 16. maj 2014

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: Beograd, Srbija

 

V letu 2013 se je na sejmu predstavilo 610 razstavljavcev obiskalo pa ga je  24.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja: elektroenergetike, elektronike, razsvetljave, telekomunikacij, opreme za ogrevanje in hlajenje, klimatizacije, procesne tehnike, varjenja, računalništva, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.sajam.co.rs.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu SPIRIT Slovenija, javna agencija za prijavljena podjetja zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške postavitve razstavnega prostora, prevoza razstavnih eksponatov in zavarovanja razstavnih eksponatov ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Prosimo, da nam izpolnjen obrazec pošljete najkasneje do petka, 14. marca 2014.

Dodatne informacije:

g. Matjaž Rovan (SPIRIT Slovenija, javna agencija), T: 01 530 98 28, E: matjaz.rovan@spiritslovenia.si  ali

gdč. Edina Zejnić (OZS), T: 01 583 05 86, E: edina.zejnic@ozs.si

Prijavni obrazec