Skip to main content

Nacionalni forum socialnega podjetništva 2013: »Investirajmo v neizkoriščene potenciale Slovenije«

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Pričetek:

Lokacija: Gospodarsko razstavišče v Ljubljani (dvorana Povodni mož), Dunajska cesta 18

Datum: 2. december 2013, s pričetkom ob 9.00 uri

SPIRIT Slovenija, javna agencija vas vabi, da se udeležite Nacionalnega foruma socialnega podjetništva 2013: »Investirajmo v neizkoriščene potenciale Slovenije«, ki bo potekal v ponedeljek, 2. decembra 2013, s pričetkom ob 9.00 uri v dvorani Povodni mož na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, Dunajska cesta 18.

Namen foruma je pospešiti razvoj družbeno odgovornega podjetništva v Sloveniji s spodbujanjem investiranja v neizkoriščene potenciale Slovenije.

V sklopu foruma bo potekal tudi 2. Sejem socialnih podjetij - »Pridne roke«, kjer se bodo predstavila podjetja, ki že delujejo po načelu socialnega podjetništva.

Na forumu bodo z udeleženci svoje izkušnje s področij razvoja socialnega podjetništva in ustvarjanja novih delovnih mest delili predstavniki socialnih podjetij, novih zadrug ter malih in srednje velikih družbeno odgovornih podjetij, predstavljene pa bodo tudi nove iniciative, namenjene izboljševanju bivalnih in življenjskih pogojev državljanov, ki bodo prilagojene potrebam vseh generacij v mestih in na podeželju.

Predstavniki državnih institucij bodo predstavili aktualne zakonodajne pobude in spremembe ter programe in aktivnosti s področja spodbujanja razvoja socialnega podjetništva in zadružništva v Sloveniji.

Program celodnevnega dogodka

Udeležba na forumu je brezplačna, zaradi omejenega števila udeležencev pa je potrebna predhodna prijava na e-naslov: info@fsp.si najkasneje do 29. 11. 2013.

Dodatne informacije: Za več informacij pišite na e-naslov: info@fsp.si ali pokličite na telefonsko številko (GSM): (031) 348 930.

Aktivnost je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo RS.