Skip to main content

Vabilo na posvet "Čas za posvetovalno in odprto podjetniško kulturo"

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Pričetek:

Lokacija: Celje, MOS 2013, Modra dvorana

SPIRIT Slovenija, javna agencija s finančno podporo MGRT v okviru MOS 2013 organizira posvet na temo: “Čas za odprto in sodelovalno podjetniško kulturo” v ponedeljek 16.9.2013 v Modri dvorani od 10h do 13h.

Zakaj je čas za odprto in sodelovalno podjetniško kulturo?

Ključna trenda, ki vplivata na spremembo življenja in dela pri nas in v tujini sta naraščanje samozaposlenosti in manjša kupna moč prebivalstva. Hitro razvijajoča coworking kultura, ki spodbuja odprto in sodelovalno podjetniško kulturo se odziva na oba izziva. Samozaposlenim delo v skupnem okolju omogoča profesionalno izmenjavo znanja, izkušenj, dela, idej, souporaba oz delitev potrebne delovne infrastrukture pa vpliva tudi na zniževanje stroškov poslovanja.

Komu je posvet namenjen?

Posvet je namenjen vsem, še posebej potencialnim in delujočim podjetnicam in podjetjem, ki delujejo po načelu socialnega podjetništva ter ostalim, ki se zavedajo lastne odgovornosti in razvojnega potenciala in s tem želijo konstruktivno prispevati k razvoju bolj družbeno odgovorne podjetniške kulture.

Ključne teme posveta:

  • Kaj je coworking in kakšne so konkretne  koristi za razvoj podjetništva in družbe nasploh?

  • Kakšne vrste coworking skupnosti in prostorov obstajajo? So to le kreativci, ki ustvarjajo v pisarnah ali se na ta način lahko povezujejo tufi drugi segmenti oz. skupine podjetnic in podjetnikov?
  • Kakšni so že uspešni primeri domačih praks? Se lahko dobre prakse prenesejo tudi v druge kraje Slovenije in na kakšen način?

Predavatelja in moderatorja:

  • Eva Perčič, ustanoviteljica Slovenia Coworking Iniciative
  • Andraž Tarman, kolektiv RomPom, ki bo na praktičnih primerih približal utrip in uspehe podjetniških sodelavnih skupnosti pri nas in v tujini.

Pričetek registracije udeležencev ob 9h.45.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Obvezna je predhodna prijava preko spletnega obrazca.

Navodila za vstop v dvorano:
Na glavnem vhodu sporočite vratarju oz varnostniku, da ste udeleženec Posveta SPIRIT v Modri dvorani « Čas za odprto in sodelovalno podjetniško kulturo«, vratar vas bo usmeril na »protokolni vhod v Modro dvorano, kjer se boste v recepciji registrirali, prejeli vstopnico in odšli na Posvet v Modro dvorano. Udeleženci dogodka bodo prejeli tudi vstopnico za ogled sejma.

Dodatne informacije: Alenka Hren, mail: alenka.hren@spiritslovenia.si

E-prijavnica na dogodek Čas za posvetovalno in odprto podjetniško kulturo 16.9.2013