Skip to main content

Gospodarska delegacija v Mehiko - dogodek Americanallia 2013

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: Guadalajara, Mehika

Mednarodni poslovni forum, ki bo bo potekal v mestu Guadalajara med 30. oktobrom in 1. novembrom 2013 je namenjen poslovnemu mreženju malih in srednjih podjetij iz vseh sektorjev, ki načrtujejo širitev na nove trge ali iščejo nove poslovne partnerje predvsem v Mehiki in Latinski Ameriki.

Za podjetja bo v okviru tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma AMERICANALLIA 2013 organiziranih do 16 vnaprej načrtovanih individualnih sestankov (B2B). Vsako prijavljeno podjetje bo imelo možnost iz kataloga vseh prijavljenih podjetij izbrati do 20 podjetij, s katerimi bi želelo imeti individualni sestanek. Pred začetkom dogodka bodo vsi udeleženci prejeli natančen urnik sestankov (s tistimi, ki jih izbere podjetje samo oziroma jih izbere tuje podjetje). Na dogodku bo prisotnih največ podjetij iz Mehike in Latinske Amerike. V sklopu dogodka bodo organizirana tudi srečanja, ki bodo namenjena neformalnemu mreženju med podjetji.

Stroške organizacije in udeležbe na forumu ter organizacijo bilateralnih razgovorov krije SPIRIT Slovenija, stroške letalskega prevoza in hotelsko namestitev krijejo udeleženci sami. Informativni stroški povratne letalske vozovnice iz Ljubljane do Guadalajare v ekonomskem razredu s taksami znašajo med 900 in 1200 EUR.

SPIRIT Slovenija vabi vsa zainteresirana slovenska podjetja, naj svoj interes za udeležbo v delegaciji potrdijo z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do 20. avgusta 2013. Delegacija bo organizirana v primeru zadostnega interesa slovenskih podjetij, podjetja bodo potrditev o organizaciji delegacije prejela do 30. avgusta 2013.

Več informacij glede gospodarske delegacije je na voljo pri gospe Tini Lukan, SPIRIT Slovenija, tel. 01 5309-826, e-pošta: tina.lukan@spiritslovenia.si, o dogodku Americalanllia pa na spletni strani http://www.americanallia.mx/english/index.html