Skip to main content

Javni poziv podjetjem k udeležbi v poslovni delegaciji v Moskvo in Baku, 16. do 24. oktobra 2013

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: Moskva, Ruska federacija in Baku, Azerbajdžan

SPIRIT Slovenija bo v konferenčnih prostorih hotela Peter I. v Moskvi organiziral poslovni in investicijski forum skupaj z moskovsko agencijo za pospeševanje izvoza in tujih investicij (MIEPA), s slovenskimi poslovnimi klubi v Moskvi, Togliattiju in Uljanovsku ter z Veleposlaništvom RS v Moskvi. Slovenska podjetja se bodo srečala na organiziranih poslovnih razgovorih na poslovni in investicijski konferenci kakor na neformalnih srečanjih ob sejmu Dom Expo 2013 ter ob razstavi industrijskega oblikovanja Silent Revolutions. Člani poslovne delegacije bodo nastanjeni v hotelu Budapešt, ki je del hotela Peter I.

V Azerbajdžanu bo SPIRIT Slovenija skupaj s sestrsko azerbajdžansko agencijo za pospeševanje izvoza in tujih investicij (AZPROMO) ter v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Azerbajdžan v Ljubljani organizirala poslovni in investicijski forum v poslovni stavbi AZPROMO ter ob gradbenem sejmu Baku Build 2013 slavnostno odprla slovenski poslovni klub v Bakuju. Člani poslovne delegacije bodo nastanjeni v hotelu Qafqaz Baku City Hotel v Bakuju.

Predviden program poslovne delegacije:

16.10.
Prihod v Moskvo iz Ljubljane in namestitev v hotelu Budapešt (del hotela Peter I
17.10.
Poslovni in investicijski forum v hotelu Peter I – organizirana b2b srečanja ter ogled razstave Silent Revolutions (slovensko industrijsko oblikovanje)
18.10.
Obisk sejma Dom Expo 2013
19.10.  
Organizirana neformalna srečanja s poslovneži iz Ruske federacije
20.10.
Prihod v Baku in namestitev v hotelu Qafqaz Baku City Hotel  
21.10.
Poslovni in investicijski forum v poslovni stavbi AZPROMO - organizirana b2b srečanja
22.10.
Organizirana neformalna srečanja s poslovneži iz Azerbajdžana ter slavnostna otvoritev Slovenskega poslovnega kluba v "Baku Business Center"
23.10.  
Obisk gradbenega sejma Baku Build 2013
24.10.
Organizirana neformalna srečanja z razstavljavci na sejmu Baku Build 2013 ter odhod v Ljubljano preko Moskve

Podjetja, ki so zainteresirana za udeležbo na poslovni delegaciji vabimo, da se čim prej registrirajo preko elektronske prijavnice. Predvideni stroški za pravočasno prijavljene udeležence poslovne delegacije so 1.600 € (hotel in letalske karte). Rok za prijave je do vključno 19.7.2013. Dodatne informacije: ga. Tanja Drobnič, Sektor za pospeševanje internacionalizacije in tujih investicij, tanja.drobnic@spiritslovenia.si , tel. 01 589 18 94.