Skip to main content

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AF - L'ARTIGIANO IN FIERA v Milanu, 30. 11. – 8. 12. 2013

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: Milano, Italija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na 18. Mednarodnem sejmu AF -  L' Artigiano in Fiera, ki bo potekal od 30. 11. do 8. 12. 2013 v Milanu, Italija.

V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 2.900 razstavljavcev iz 110 držav. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov s področja domače in umetnostne obrti. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.artigianoinfiera.it

Vabimo Vas, da se predstavite na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. SPIRIT Slovenija, javna agencija, za prijavljena podjetja zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija, pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške postavitve razstavnega prostora ter prevoza in zavarovanja razstavnih eksponatov krijejo podjetja sama.

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjen obrazec pošljete najkasneje        do  petka 31. maja 2013.

Za vse dodatne informacije lahko kontaktirate g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828,      e-pošta: matjaz.rovan@japti.si (SPIRIT Slovenija, javna agencija) ali g. Gorana Lesničarja,    tel.: 01 583 05 516, e-pošta: goran.lesnicar@ozs.si (OZS).

 Vabilo_SPIRIT_Slovenija_-_OZS_za_sejem_AF_Lartigiano_2013_Milano.pdf

Prijavnica_za_sejem_AF_Lartigiano_in_Fiera_-_Milano_2013.pdf

Prijavnica_za_sejem_AF_-_LArtigiano_in_Fiera_-_Milano_2013.docx