Skip to main content

Seminar “Kako poslovati s Katarjem - Business Road to Qatar “

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Lokacija: Ljubljana, Kristalna palača v BTC

 

SPIRIT Slovenija, javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma, v sodelovanju s Slovensko-Katarskim združenjem organizira poslovni seminar “Kako poslovati s Katarjem - Business Road to Qatar “. Dogodek bo v petek, 24. maja 2013 v Kongresni dvorani v Kristalni palači v Ljubljani s pričetkom ob 9. uri.

Cilj seminarja, ki je namenjen podjetjem in vsem ostalim, ki jih zanima poslovanje s Katarjem, je udeležence informirati o poslovanju v Katarju in predstaviti številne poslovne možnosti, ki jih ponuja eno izmed najuspešnejših gospodarstev na svetu ter omogočiti mreženje med udeleženimi podjetji.

Na seminarju bosta ugledna strokovnjaka iz Katarja, g. Malik Al- Kammaz, Saba & Co. in g. Badih J. Touma, MZ & Partners predstavila prednosti sodelovanja in kulturo poslovanja s to bogato arabsko državo. Predavatelja bosta skozi praktične primere predstavila načine in možnosti poslovanja v Katarju, pojasnila, kateri izzivi čakajo slovenske poslovne subjekte pri odpiranju podjetja in drugih načinih sodelovanja ter katarske načrte za prihodnost, še posebej v gradbeništvu. Poleg tega bo imam, g. Sead Karisik, udeležence seznanil tudi s  posebnostmi islamske kulture in z običaji, ki jih je dobro poznati, če želimo uspešno poslovati v arabskem svetu. Program seminarja je na voljo na naslednji povezavi

Podjetja morajo svoj interes za udeležbo potrditi preko spletne prijavnice najkasneje do 17. maja 2013.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na SPIRIT Slovenija (tel. 01/5309-826 ali e-mail: tina.lukan@japti.si) ali na Slovensko-Katarsko združenje (e-mail: info@sloveniaqatar.com).

Kotizacije za seminar ni. Število mest je omejeno.