Skip to main content

SPIRIT Slovenija vabi na CORKMEET 2013 na Irsko

| Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: Cork, Irska

SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Regionalno razvojno agencijo Mura med 10. in 12. aprilom 2013  organizira izhodno gospodarsko delegacijo na Irsko. V okviru delegacije bo organiziran mednarodni poslovni forum CORKMEET 2013 in bilateralni sestanki s podjetji z Irske, Anglije, Walesa, Francije, Belgije, Španije, Severne Irske, načrtovana so tudi podjetja iz Južne Afrike in Poljske. Dogodek bo potekal v Hotelu Park Rochestown v mestu Cork.

Dogodek CORKMEET 2013 je tridnevni mednarodni poslovni forum in je namenjen poslovnemu mreženju malih in srednjih podjetij iz vseh sektorjev, ki načrtujejo širitev na nove trge ali iščejo nove poslovne partnerje.

Vsako slovensko podjetje bo imelo do 16 načrtovanih sestankov B2B glede na predhodno izražen interes. Izdan bo tudi poslovni katalog vseh udeleženih podjetij. Foruma naj bi se udeležilo okoli 600 podjetij, izvedenih pa naj bi bilo okoli 10.000 individualnih poslovnih srečanj. V sklopu dogodka bo organizirano tudi srečanje, ki bo namenjeno neformalnemu mreženju med podjetji.

Stroške organizacije in udeležbe na forumu ter organizacijo bilateralnih razgovorov krije SPIRIT Slovenija. Stroške prevoza in hotelsko namestitev krijejo udeleženci sami. Informativni stroški letalskega prevoza iz Münchna do Corka (na dan 21.2.2013) v ekonomskem razredu s taksami znašajo cca. 200,00 EUR. Cena hotelske namestitve v hotelu  Rochestown Park hotel znaša 110 EUR na noč.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja lahko svoj interes za udeležbo potrdijo z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do 8. marca 2013. Število mest je omejeno.

Več informacij in okvirni program