Skip to main content

Povabilo proizvajalcem industrijskih lesnih izdelkov in lesenih objektov za razstavljanje na 50. MOS v Celju od 12. do 17. 9. 2017

| Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Pričetek:

Zaključek:

Lokacija: v okviru 50. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija, v organizaciji Društva za zaščito lesa Slovenije, organizirata promocijsko razstavo ČAR LESA 2017, ki bo med 12. in 17. septembrom 2017 potekala v okviru 50. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju.

Letošnja razstava na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju je namenjena dizajnerskim lesnim izdelkom in stavbnemu pohištvu, s poudarkom na industrijski proizvodnji ter proizvajalcem lesenih objektov.

Vabimo vse, ki se ukvarjate s predelavo in obdelavo lesa/proizvodnjo lesenih izdelkov iz bukovine oz. listavcev, da svoje eksponate prijavite na razstavo MOS v Celju.

Za vsak izdelek izpolnite ločeno prijavo. Prijavi dodajte dve fotografiji, na katerih je vsak izdelek prikazan iz različnih zornih kotov. Velikost fotografij naj bo vsaj 10 cm × 15 cm, ločljivosti najmanj 300 dpi. Prijavo skupaj z dvema fotografijama v priponki pošljite na e-naslov: carlesa.prireditev@gmail.com. Zadnji rok za prijavo je ponedeljek, 12. junij 2017, do 12.00 ure.

Končni izbor za uvrstitev izdelkov na razstavo bo opravila strokovna komisija. Rezultate izbora in podrobnejša navodila glede dostave izbranih eksponatov, boste prejeli po elektronski pošti v drugi polovici junija 2017.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije pokličite Društvo za zaščito lesa Slovenije, kontaktna oseba: dr. Franc Pohleven, GSM: 031 390 393.

Več informacij in prijavnica: https://carlesa.si/