Skip to main content

Dogodki

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

-   München, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA (München, Nemčija)

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA, ki bo potekal od 15. do 20. septembra 2018 v Münchnu, Nemčija. Sejem IBA se odvija vsake tri leta. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo 1.309 razstavljavcev iz 57 držav, obiskalo pa ga je več kot 77.000 obiskovalcev.

-   LR Kitajska, Shanghai | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na China International Import Expo - CIIE, Shanghai, 5. – 10. november 2018

SPIRIT Slovenija glede na ponujeno priložnost za predstavitev slovenskih podjetij na China International Import Expo - CIIE, ki bo potekal od 5. do 10. novembra 2018 v Shanghaju na Kitajskem, poziva podjetja, da posredujejo svoj interes za skupinsko udeležbo na omenjenemu dogodku.

-   Nizozemska, Amsterdam | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE (Amsterdam, Nizozemska)

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE, ki bo potekal od 13. do 15. novembra 2018 v Amsterdamu, Nizozemska. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo 1.552 razstavljavcev, obiskalo pa ga je več kot 24.000 obiskovalcev.