Skip to main content

Dogodki

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

-   Ningbo, LR Kitajska | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za slovenska podjetja za udeležbo na gospodarski delegaciji v Ningbo, provinca Zheijang, Ljudska republika Kitajska v času od 8. 6. 2018 do 11. 6. 2018

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo v času od 8. junija do 11. junija 2018 v mednarodnem konferenčnem centru v Ningbo na Kitajskem, na podlagi izkazanega interesa podjetij, organizirala skupaj s kitajskim ministrstvom za trgovino (MOFCOM), Vlado Zheijang province in Vlado mesta Ningbo, udeležbo slovenskih podjetij v okviru gospodarske delegacije in nacionalnega paviljona.

-   Pariz, Francija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY (Pariz, Francija)

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY, ki bo potekal od 11. do 15. junija 2018 v Parizu, Francija. Sejem EUROSATORY se odvija vsaki dve leti. V letu 2016 se je na sejmu predstavilo več kot 1.500 razstavljavcev iz 57 držav, obiskalo pa ga je 57.000 obiskovalcev.

-   Hannover, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT (Hannover, Nemčija)

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, ki bo potekal od 11. do 15. junija 2018 v Hannovru, Nemčija. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo več kot 2.900 razstavljavcev iz 59 držav, obiskalo pa ga je več kot 174.000 obiskovalcev. Sejem CeBIT v letošnjem letu z novim konceptom in pristopom ponuja štiri glavna vsebinska področja. In sicer: d!economy, d!tec, d!talk in d!campus.

-   Hannover, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT - SCALE 11 - Startup 2018 (Hannover, Nemčija)

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, ki bo potekal od 11. do 15. junija 2018 v Hannovru, Nemčija. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo več kot 2.900 razstavljavcev iz 56 držav, obiskalo pa ga je več kot 174.000 obiskovalcev. Sejem CeBIT v letošnjem letu z novim konceptom in pristopom ponuja štiri glavna vsebinska področja. In sicer: d!economy, d!tec, d!talk in d!campus.

-   München, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA (München, Nemčija)

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA, ki bo potekal od 15. do 20. septembra 2018 v Münchnu, Nemčija. Sejem IBA se odvija vsake tri leta. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo 1.309 razstavljavcev iz 57 držav, obiskalo pa ga je več kot 77.000 obiskovalcev.

-   LR Kitajska, Shanghai | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na China International Import Expo - CIIE, Shanghai, 5. – 10. november 2018

SPIRIT Slovenija glede na ponujeno priložnost za predstavitev slovenskih podjetij na China International Import Expo - CIIE, ki bo potekal od 5. do 10. novembra 2018 v Shanghaju na Kitajskem, poziva podjetja, da posredujejo svoj interes za skupinsko udeležbo na omenjenemu dogodku.

-   Nizozemska, Amsterdam | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE (Amsterdam, Nizozemska)

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE, ki bo potekal od 13. do 15. novembra 2018 v Amsterdamu, Nizozemska. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo 1.552 razstavljavcev, obiskalo pa ga je več kot 24.000 obiskovalcev.