Skip to main content

Dogodki

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

  Budimpešta, Madžarska | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Javni poziv za udeležbo podjetij na poslovnem forumu ob 6. srečanju predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske, Budimpešta, 27. november 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira v času od 26. do 28. novembra 2017 udeležbo slovenskih podjetij in institucij na poslovnem forumu v Budimpešti. V okviru kontaktnega mehanizma oziroma investicijske strategije Kitajske za Centralno in Vzhodno Evropo (16+1) bo potekalo 6. srečanje predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske ob robu katerega bo potekalo poslovno srečanje podjetij iz regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske. Organizatorji na madžarski strani so madžarska nacionalna trgovinska hiša - Hungarian National Trading House (MNKH), madžarska agencija za promocijo investicij - Hungarian Investment Promotion Agency (HIPA), madžarska uvozno-izvozna banka - Export Bank Insurance (EXIM) ter kitajska banka - Bank of China.

  London, Velika Britanija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Investicijska konferenca v Londonu

Pod okriljem javne agencije SPIRIT Slovenija in britansko slovenske gospodarske zbornice ter Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo bo 1. decembra 2017 v Londonu (Velika Britanija ) potekala investicijska konferenca. Na njej bo med drugim predstavljeno slovensko poslovno in investicijsko okolje, priložnosti v posameznih sektorjih, primeri dobrih praks, okrogla miza ter mreženje.

-   Milano, Italija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AF - L’ Artigiano in fiera, Milano, Italija, 2. - 10. december 2017

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AF -L' Artigiano in fiera, ki bo potekal od 2. do 10. decembra 2017 v Milanu, Italija.

  Ljubljana | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Vabilo za posredovanje interesa za sodelovanje in vstop v dobaviteljsko mrežo britanskega podjetja in trgovin HALFORDS

SPIRIT Slovenija v sodelovanju z britanskim podjetjem Halfords in ob podpori Veleposlaništva RS v Londonu vabi zainteresirana slovenska podjetja k posredovanju interesa za udeležbo na predstavitvi in individualnih pogovorih z vodjo nabave britanskega podjetja Halfords. Dogodek (t.i. Sourcing Event in individualni sestanki) bo organiziran predvidoma v prvi polovici leta 2018, v Ljubljani (natančen datum bo določen naknadno).