Skip to main content

Dogodki

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

-   Milano, Italija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Strokovna delegacija in B2B srečanja, Milano, 4. – 5. april 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira drugo razstavo Slovenia Design Showroom Milano 2017 z nazivom "Oblikovanje kot (z) možnost spremembe: Vrhunci slovenskega oblikovanja v lesu". Razstava bo potekala v času Pohištvenega sejma v Milanu (Salone del Mobile Milan 2017), in sicer med 3. in 9. aprilom 2017, v galerijskem prostoru Il Centro Culturale e la Galleria San Fedele, Piazza San Fedele, 4, Milano, Italija.

-   Friedrichshafen, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AERO, Friedrichshafen, Nemčija, 5. - 8. april 2017

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AERO, ki bo potekal od 5. do 8. aprila 2017 v Friedrichshafnu, Nemčija. V letu 2016 se je na sejmu predstavilo 606 razstavljavcev iz 36 držav, obiskalo pa ga je več kot 30.000 obiskovalcev.

  Ljubljana, Grand Hotel Union | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo na slovensko – ruskem poslovnem forumu, 10. aprila 2017, v Ljubljani

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira »Slovensko – ruski poslovni forum«, na katerem bosta predstavljeni poslovni in investicijski okolji Slovenije in regije Vladimir v Ruski federaciji ter podjetja iz obeh držav, predvidena pa so tudi b2b srečanja med slovenskim in vladimirskimi podjetji ter predstavniki administracije iz regije Vladimir. Dogodek bo 10. aprila 2017, med 10. in 13.30 uro v Grand Hotelu Union, Modri salon, Miklošičeva 1, Ljubljana.

  Ljubljana, Grand Hotel Union Business | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Seminar: Poslovne priložnosti za slovenska podjetja v Južni Koreji in Kambodži, 11. april 2017, Ljubljana

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z EuroCham Cambodia, European Chamber of Commerce in Korea - ECCK ter South-East Asia IPR Helpdesk organizirata brezplačni seminar z naslovom »Priložnosti za slovenska podjetja v Južni Koreji in Kambodži«.

-   Milano, Italija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu TUTTOFOOD, Milano, Italija, 8. - 11. maj 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TUTTOFOOD, ki bo potekal od 8. do 11. maja 2017 v Milanu, Italija. Sejem TUTTOFOOD se odvija vsaki dve leti. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo več kot 1.200 razstavljavcev iz 35 držav, obiskalo pa ga je več kot 56.000 obiskovalcev.

-   München, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu TRANSPORT&LOGISTIC, München, Nemčija, 9. - 12. maj 2017

SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TRANSPORT&LOGISTIC, ki bo potekal od 9. do 12. maja 2017 v Münchnu, Nemčija. Sejem TRANSPORT&LOGISTIC se odvija vsaki dve leti. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo 2.050 razstavljavcev iz 62 držav, obiskalo pa ga je več kot 55.000 obiskovalcev.

-   Velika Britanija, Birmigham | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo k udeležbi v poslovni delegaciji v Veliko Britanijo, Birmigham, 6. – 8. junij 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Britansko-slovensko gospodarsko zbornico v času od 6. do 8. junija 2017 organizira izhodno gospodarsko delegacijo v Birmingham, Velika Britanija. Delegacija je namenjena podjetjem, ki iščejo poslovne partnerje v avtomobilskem sektorju in se želijo seznaniti s poslovnimi priložnostmi v Veliki Britaniji.

-   Toronto, Montreal in Ottawa (Kanada) | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji in B2B srečanjih v Kanadi

Ministrstvo za zunanje zadeve, SPIRIT Slovenija, javna agencija ter Slovenska turistična organizacija (STO) v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Ottawi, Veleposlaništvom Kanade v Sloveniji s sedežem v Budimpešti ter Kanadsko-slovensko gospodarsko zbornico v Torontu od 20. do 24. junija 2017 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Kanado.

-   Francija, Pariz | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu MAISON&OBJET, Pariz, Francija, 8. - 12. september 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MAISON&OBJET, ki bo potekal od 8. do 12. septembra 2017 v Parizu, Francija. Sejem MAISON&OBJET velja za enega vodilnih sejmov na svojem področju in je namenjen predstavitvi sodobnega oblikovanja, interierjev in sorodnih vsebin.

-   Velika Britanija, London | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu 100% DESIGN, London, Velika Britanija, 20. - 23. september 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu 100% DESIGN, ki bo potekal od 20. do 23. septembra 2017 v Londonu, Velika Britanija. Sejem 100% DESIGN je namenjen predstavitvi sodobnega oblikovanja, interierjev in sorodnih vsebin.

-   Köln, Nemčja | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu ANUGA, Köln, Nemčija, 7. - 11. oktober 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu ANUGA, ki bo potekal od 7. do 11. oktobra 2017 v Kölnu, Nemčija. Sejem ANUGA se odvija vsaki dve leti. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo več kot 7.100 razstavljavcev iz 109 držav, obiskalo pa ga je več kot 158.000 obiskovalcev.

-   München, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu eMove 360 Europe - eCarTEC, München, Nemčija, 17. - 19. oktober 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu eMove 360 Europe -eCarTEC, ki bo potekal od 17. do 19. oktobra 2017 v Münchnu, Nemčija. V letu 2016 se je na sejmu predstavilo 356 razstavljavcev iz 28 držav, obiskalo pa ga je 12.000 obiskovalcev.

-   Amsterdam, Niozozemska | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE – Marine Equipment Trade Show, Amsterdam, Nizozemska, 14. - 16. november 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE - Marine Equipment Trade Show, ki bo potekal od 14. do 16. novembra 2017 v Amsterdamu, Nizozemska. V letu 2016 se je na sejmu predstavilo 1.471 razstavljavcev, obiskalo pa ga je več kot 23.000 obiskovalcev.

-   Milano, Italija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AF - L’ Artigiano in fiera, Milano, Italija, 2. - 10. december 2017

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AF -L' Artigiano in fiera, ki bo potekal od 2. do 10. decembra 2017 v Milanu, Italija.