Skip to main content

Dogodki

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

  Avstrija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Vabilo: posredovanje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji

SPIRIT Slovenija pripravlja »Dan slovenskih dobaviteljev« - predstavitve slovenskih podjetij oz. izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji. Dogodek bo predvidoma potekal novembra 2018 v Spodnji Avstriji (točni datum in lokacijo bomo sporočili naknadno). Dogodek agencija prirpavlja v sodelovanju z Veleposlaništvom RS na Dunaju, Konzulatom RS v Salzburgu in Konzulatom RS v St. Pöltenu.

-   München, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA (München, Nemčija)

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA, ki bo potekal od 15. do 20. septembra 2018 v Münchnu, Nemčija. Sejem IBA se odvija vsake tri leta. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo 1.309 razstavljavcev iz 57 držav, obiskalo pa ga je več kot 77.000 obiskovalcev.

  Grand Hotel Union (Modri salon), Ljubljana | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za udeležbo na poslovnem forumu in B2B srečanjih z jaroslavskimi podjetji, 2. oktobra 2018 v Ljubljani

Javna agencija SPIRIT Slovenija med 1. in 2. oktobrom 2018 skupaj s partnerji organizira dvodnevni delovni obisk gospodarske delegacije iz ruskega Jaroslavlja v Sloveniji. V tem času bodo potekali obiski jaroslavskih podjetij v slovenskih državnih institucijah ter poslovni forum z B2B srečanji med jaroslavskimi in slovenskimi podjetji ter obiski jaroslavskih podjetij v slovenskih podjetjih.

-   LR Kitajska, Shanghai | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na China International Import Expo - CIIE, Shanghai, 5. – 10. november 2018

SPIRIT Slovenija glede na ponujeno priložnost za predstavitev slovenskih podjetij na China International Import Expo - CIIE, ki bo potekal od 5. do 10. novembra 2018 v Shanghaju na Kitajskem, poziva podjetja, da posredujejo svoj interes za skupinsko udeležbo na omenjenemu dogodku.

-   Nizozemska, Amsterdam | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE (Amsterdam, Nizozemska)

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE, ki bo potekal od 13. do 15. novembra 2018 v Amsterdamu, Nizozemska. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo 1.552 razstavljavcev, obiskalo pa ga je več kot 24.000 obiskovalcev.