Skip to main content

Dogodki

Napoved dogodkov, ki jih organizira ali soorganizira SPRIT Slovenija:

-   Velika Britanija, Birmigham | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo k udeležbi v poslovni delegaciji v Veliko Britanijo, Birmigham, 6. – 8. junij 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Britansko-slovensko gospodarsko zbornico v času od 6. do 8. junija 2017 organizira izhodno gospodarsko delegacijo v Birmingham, Velika Britanija. Delegacija je namenjena podjetjem, ki iščejo poslovne partnerje v avtomobilskem sektorju in se želijo seznaniti s poslovnimi priložnostmi v Veliki Britaniji.

-   Ningbo, LR Kitajska | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javni poziv za slovenska podjetja za udeležbo na gospodarski delegaciji v Ningbo, provinca Zheijang, Ljudska republika Kitajska, 8. - 12. junij 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira udeležbo slovenskih podjetij na 3. China – CEEC Investment and Trade Expo 2017, ki bo med 8. in 12. junijem 2017 potekal v mednarodnem konferenčnem centru v mestu Ningbo na Kitajskem. Slovenska podjetja, ki se želijo sejma udeležiti kot razstavljavci, se lahko prijavijo najkasneje do 14. aprila 2017, kot obiskovalci pa najkasneje do 18. aprila 2017.

-   Toronto, Montreal in Ottawa (Kanada) | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Povabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji in B2B srečanjih v Kanadi

Ministrstvo za zunanje zadeve, SPIRIT Slovenija, javna agencija ter Slovenska turistična organizacija (STO) v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Ottawi, Veleposlaništvom Kanade v Sloveniji s sedežem v Budimpešti ter Kanadsko-slovensko gospodarsko zbornico v Torontu od 20. do 24. junija 2017 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Kanado.

  v prostorih Mladinskega hotela Punkl, Ravne na Koroškem | Podjetništvo, inovativnost in tehnološki razvoj

Vabilo na forum: Bivanje z lesom »SloWOODlife«

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Agencijo Lotos organizirajo forum »BIVANJE Z LESOM SloWOODlife«. Dogodek se bo odvijal v sredo, 21. junija 2017, v prostorih Mladinskega hotela Punkl (Ravne na Koroškem) s pričetkom ob 14. uri.

-   Francija, Pariz | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu MAISON&OBJET, Pariz, Francija, 8. - 12. september 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MAISON&OBJET, ki bo potekal od 8. do 12. septembra 2017 v Parizu, Francija. Sejem MAISON&OBJET velja za enega vodilnih sejmov na svojem področju in je namenjen predstavitvi sodobnega oblikovanja, interierjev in sorodnih vsebin.

-   JAR, Johannesburg | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Gospodarska delegacija v JAR, Johannesburg, Cape Town, 11. - 17. september 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija, v sodelovanju z GZS, MGRT ter v partnerstvu z Generalnim konzulatom RS v Cape Townu in Konzulatom JAR v Ljubljani organizira gospodarsko delegacijo v Republiko Južno Afriko (JAR). Za udeležence delegacije bodo med 11. in 17. septembrom 2017 v Johannesburgu in Cape Townu organizirana skrbno izbrana B2B srečanja ter obiski uspešnih lokalnih podjetij.

-   Velika Britanija, London | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu 100% DESIGN, London, Velika Britanija, 20. - 23. september 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu 100% DESIGN, ki bo potekal od 20. do 23. septembra 2017 v Londonu, Velika Britanija. Sejem 100% DESIGN je namenjen predstavitvi sodobnega oblikovanja, interierjev in sorodnih vsebin.

-   Köln, Nemčja | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu ANUGA, Köln, Nemčija, 7. - 11. oktober 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu ANUGA, ki bo potekal od 7. do 11. oktobra 2017 v Kölnu, Nemčija. Sejem ANUGA se odvija vsaki dve leti. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo več kot 7.100 razstavljavcev iz 109 držav, obiskalo pa ga je več kot 158.000 obiskovalcev.

-   München, Nemčija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu eMove 360 Europe - eCarTEC, München, Nemčija, 17. - 19. oktober 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu eMove 360 Europe -eCarTEC, ki bo potekal od 17. do 19. oktobra 2017 v Münchnu, Nemčija. V letu 2016 se je na sejmu predstavilo 356 razstavljavcev iz 28 držav, obiskalo pa ga je 12.000 obiskovalcev.

-   Amsterdam, Niozozemska | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE – Marine Equipment Trade Show, Amsterdam, Nizozemska, 14. - 16. november 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE - Marine Equipment Trade Show, ki bo potekal od 14. do 16. novembra 2017 v Amsterdamu, Nizozemska. V letu 2016 se je na sejmu predstavilo 1.471 razstavljavcev, obiskalo pa ga je več kot 23.000 obiskovalcev.

-   Milano, Italija | Internacionalizacija in tuje neposredne investicije

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AF - L’ Artigiano in fiera, Milano, Italija, 2. - 10. december 2017

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AF -L' Artigiano in fiera, ki bo potekal od 2. do 10. decembra 2017 v Milanu, Italija.